Trainingen

ZA-ZEN heeft individuele- en groepstrainingen. In alle trainingen streeft ZA-ZEN zoveel mogelijk naar maatwerk.

Bedrijfstrainingen zijn er al vanaf 600 euro (exclusief BTW) per dagdeel. Voor trainingen aan particulieren wordt de prijs in overleg bepaald. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons. Offertes zijn altijd gratis.

-Krijgskunst In Uw Bedrijf (KIUB)

-Individuele Sociale Vaardigheidstraining (ISOVA)

-Individuele Agressie Regulatietraining (IAR)
-Groeps- Sociale vaardigheidstraining (GSOVA)
-Groeps- Agressieregulatietraining (GIAR)
-Teambuildings Training (TBT)
-Activeringstraining (AT)
-Empowerment Training (ET)
-Burnout Preventie Training (BurPT)
-Weerbaarheidstraining (WeTra)
-Workshop(s)

Individuele Sociale Vaardigheidstraining  
In acht bijeenkomsten van anderhalf uur wordt er een training op maat gegeven. Vanuit een competentiemodel wordt gekeken wat voor de trainee het meest oplevert om te trainen. Met elke week een bijeenkomst is de tussentijd om huiswerk te maken voor zowel de trainee als de trainer.

Individuele Agressie Regulatietraining
In acht bijeenkomsten van anderhalf uur worden word er een training op maat gegeven. Vanuit een aantal vaste onderdelen wordt samen met de trainee bepaald van wat voor hem of haar het meeste oplevert. Uitgangspunt is dat we agressie als een vorm van energie bekijken en die energie leren sturen.

Met elke week een bijeenkomst is de tussentijd om huiswerk te maken voor zowel de trainee als de trainer.

Hoewel deze training oorspronkelijk voor delinquente jongeren is ontworpen, is hij vooral gewild bij studenten en academici. Hoe ga je om met mensen die geen boodschap hebben aan argumenten?

Groeps- Sociale vaardigheidstraining
Deze training is vooral geschikt voor homogene groepen als collega’s, klasgenoten en andere lotgenoten. Het aantal bijeenkomsten en de duur van de trainingen zijn afhankelijk van de grootte van de groep en de wensen van de opdrachtgever.

Groeps- Agressieregulatietraining
Deze training is vooral geschikt voor homogene groepen als collega’s,  klasgenoten en andere lotgenoten. Het aantal bijeenkomsten en de duur van de trainingen zijn afhankelijk van de grootte van de groep en de wensen van de opdrachtgever.

Teambuildings Training
Een combinatie van eeuwenoude militaire technieken en moderne psychologie maakt deze training tot een leuke en interessante training. Het aantal bijeenkomsten en de duur van de trainingen zijn afhankelijk van de grootte van de groep en de wensen van de opdrachtgever.

Activeringstraining
Deze training is geschikt voor zowel groepen als individuen. Het mentale trainen, door het fysieke te trainen. Hoe kom je bij het gevoel dat je invloed hebt op je omgeving en dat het lonend is om actie te ondernemen. Hoe motiveer je jezelf?

Empowerment
Deze training is geschikt voor zowel groepen als individuen. Ontdek krachten bij jezelf, waarvan je niet wist dat je ze had. Als je het niet hebt meegemaakt geloof je het niet. Waar haal je op een slagveld de kracht vandaan? De technieken die daarvoor zijn ontwikkeld kun je overal gebruiken.

Burnout preventie training
Burnout kost geld. Aan de maatschappij, het individu en het bedrijfsleven. Herstellen van burnout kan zeer langdurig zijn, dus dit is een typisch geval van ‘voorkomen is beter dan genezen’. De oorzaken voor burnout kan op twee plekken worden gezocht: Het bedrijf waar men werkt en de werknemer. Op beide kan de werknemer invloed uitoefenen. We gaan in op de vraag hoe een samurai dat aan zou pakken en hoe je bij jezelf dat kunt bewerkstelligen wat bij jou burnout helpt te voorkomen.

Weerbaarheidstraining
Volgens Sun Tsu zijn de beste overwinningen die, die zonder veldslag zijn behaald. Hoe geef je in een steeds drukker wordende maatschappij je grenzen aan en bewaak je deze op effectieve wijze? Op dezelfde wijze als overwinningen zonder veldslag worden behaald: Bewustzijn van eigen kracht en mogelijkheden en het uiten van die kracht zonder te provoceren. Een speciaal op vrouwen gerichte versie van deze training is mogelijk. Veel voor vrouwen voorkomende valkuilen worden dan dichtgegooid.

Workshops
In  een of meerdere workshops kunnen desgewenst een of meerdere van bovenstaande onderwerpen aan bod komen.